PUTT-IN-ONE Trainingmat

David Petrie & Graham Pearce ontwikkelden in samenwerking met George Mackechnie het ultieme hulpmiddel om beter te putten, scores te verbeteren en handicaps te verlagen.

Koop nu

Gepersonaliseerde PUTT-IN-ONE Trainingmat

Wenst u het logo van uw bedrijf, serviceclub of vereniging op de PUTT-IN-ONE trainingmat? ( voorbeeld 1 | voorbeeld 2 )
Contacteer ons voor een offerte op maat.

Contacteer ons

vidintro

pete

”The best putting device for distance and direction control!”

Pete Cowen
Coach van ondermeer Henrik Stenson, Thomas Pieters, Graeme Mc Dowell, Kaymer Martin en Padraig Harrington

De PUTT-IN-ONE Trainingmat biedt een unieke, interactieve puttingervaring. Dankzij zijn revolutionaire ontwerp steekt PUTT-IN-ONE met kop en schouders boven alle andere puttingtapijten uit. De meeste andere tapijten bieden enkel een doelwit. Bijgevolg laten ze alleen maar toe dat je dezelfde – misschien verkeerde – puttingstroke keer na keer herhaalt. PUTT-IN-ONE gaat veel verder. De baanbrekende nieuwe eigenschappen zullen je op weg helpen om betere resultaten te behalen en tegelijkertijd zullen de unieke tapijtgrafieken je helpen om te focussen op alle aspecten van het puttingproces: de lichaams- en cluboplijning, de regelmaat, het traject van de pendelbeweging, de afstandscontrole,… Kortom PUTT-IN-ONE verandert je totale perceptie van het putten en dit is de enige manier om een betere en consistentere speler te worden. Bovendien kan je dit nieuwe tapijt ook gebruiken om leuke spelletjes te spelen terwijl je oefent.

PUTT-IN-ONE is het perfecte huwelijk van efficiëntie en plezier en wordt dan ook niet voor niets aangeprezen door topcoaches als Pete Cowen (coach van ondermeer Henrik Stenson, Thomas Pieters, Graeme Mc Dowell, Kaymer Martin en Padraig Harrington).

vidpendalign

Meer over Pendelbeweging & Oplijning…▼

Je kan je techniek verbeteren door de gebroken lijnen op het tapijt te gebruiken om de achterwaartse en voorwaartse bewegingen van je putts te volgen en, waar nodig, te corrigeren. De meeste oefentapijten zijn zo gemaakt dat de speler de bal langs een rechte lijn in het midden van het tapijt putt. Op die manier wordt het belang van de juiste oplijning vaak over het hoofd gezien wordt. PUTT-IN-ONE laat je toe om je putting vanuit verschillende hoeken en afstanden te oefenen. De gebroken lijnen nodigen je uit om aandacht te vestigen op zowel lichaams- als cluboplijning. Cruciale vereisten voor wie goed wil putten. Zonder de juiste oplijning kan een bal onmogelijk in de hole verdwijnen.

vidpercepdis

Meer over Visualisatie & Afstandscontrole…▼

Eén van de meest innoverende kwaliteiten van het PUTT-IN-ONE tapijt zijn de gebroken lijnen die naar de roos leiden. Deze stippellijnen helpen je ogen om de juiste puttinglijn heen en weer te volgen. Zo wordt het gemakkelijker om een succesvolle putt te visualiseren. Je kan bijna zien hoe je bal in de hole verdwijnt! Je kan je afstandscontrole oefenen door het spelen van het ‘SCHOT IN DE ROOS’-spel, en dit vanuit verschillende posities. De bedoeling is dat je bal door het mikpunt (de hole) passeert en tot stilstand komt binnen de juiste afstandszone (in de gele strook, 20 cm voorbij de hole)

vidgames

Meer over de Spelletjes…▼

Golf moet leuk zijn en het oefenen ook. PUTT-IN-ONE laat je toe verschillende spelletjes te spelen, waardoor je oefensessies zowel nuttig als aangenaam kunnen zijn. Met iedere putt kan je punten winnen, zodat je altijd kan proberen om je recordscore te verbeteren of je vrienden of familieleden te verslaan.

Koop Nu