George werkt als een professionele golfspeler sinds 1997. Hij volgde zijn opleiding aan de Gleneagles Golf Academy en in Nairn Golf Club (Schotland), voordat hij in het jaar 2000 naar België verhuisde. George is momenteel werkzaam op G&CC De Palingbeek en hij is ook de VVG Top Golf Vlaanderen coach.

George geeft les aan spelers van alle niveaus, niet enkel aan beginners maar ook aan elite amateurs en topspelers op de professionele ‘tour’. In het bijzonder, lesgeven in het putten is altijd een passie van George geweest. Hij is zowel specialist in het gebruik van de PuttLab, als een gediplomeerde instructeur voor de Aimpoint Green Reading-methode. Deze vaardigheden en zijn ruime ervaring betekenen dat George de ideale persoon is om deskundig puttadvies te geven.

Wat zijn lesmethodes betreft, blijft George constant innoveren, zodat zijn klanten hun volledige potentieel als golfer kunnen ontwikkelen. Deze innovatie bestaat uit het gebruik van de recentste technische uitvindingen, statistische data, digitale meettoestellen en uitgekiende trainingstechnieken.