Over onze putting clinics

De putting clinics staan olv George Mackechnie, dé puttingexpert bij uitstek, gespecialiseerd in SAM Puttlab en Aimpointgreenreading.

SAM PuttLab & Video analyses

The Science and Motion Putting Laboratory – of in het kort SAM, wat wil zeggen ‘wetenschap en motie’ – is in combinatie met videoanalyse de ideale methode voor iedere golfer om zijn of haar puttslag nauwkeurig te laten analyseren. SAM biedt de meest volledige analyse van alle relevante aspecten van het putten door middel van het tracken van iedere fase van de puttbeweging. Videoanalyse geeft golfers de kans om te begrijpen hoe hun puttslag door hun initiële ‘set-up’ positie en de daaropvolgende bewegingen kan beïnvloed worden.

SAM

putlab_1

Technical improvement

Technische verbetering en verfijning

Veel te lang hebben golfers geloofd dat succes in het putten een kwestie van talent, gevoel en geluk is . Maar in werkelijkheid begint een goede puttslag met een goede kennis van de technische basis. Door verder te bouwen op deze stevige fundamenten, is het de bedoeling van onze puttsessies om deze goede gewoontes correct en consistent toe te passen op een manier dat de putttechniek van iedere golfer en zijn begrip ervan aanzienlijk zal verbeteren.

AimPoint Green reading

The AimPoint Green Reading – het gebruik van een mikpunt om de green te kunnen ‘lezen’ – is de methode gebruikt door professionele golfspelers in alle belangrijke competities wereldwijd maar ook door amateurs die hun puttprestaties op de baan willen verbeteren. Deze ‘leesmethode’ is de meeste efficiënte manier qua tijd en nauwkeurigheid om de geheimen van iedere green te ontrafelen.

aimpoint

AimPoint Green reading

Contacteer ons